top of page
  • Karola Siimson

Juhend õnnelikuks eluks


Paljud küsivad minult, et kust ma võtan oma energia ja pideva naerusuu. Jäin sellele ükspäev mõtlema ja vastus on väga lihtne: ma teen seda, mis mulle meeldib, teen seda, mis on minu kirg, lisaks ümbritsen end positiivsete ja heade inimestega. Lepin sealjuures ehk veidi väiksema palgaga ja saan endale lubada natuke vähem kuid samas olen õnnelik, kuna saan teha seda, mis mulle meeldib. Elu on lühike ja ära kuluta seda tehes asju, mis sulle tegelikult ei meeldi. Ära tööta kellegi teise unistuse jaoks, ela ise oma unistuse nimel! Leia üles see, mis paneb sinu südame kiiremalt põksuma ja sa hakkad kogu maailma hoopis teise pilguga nägema. Tervis läheb ka paremaks ja sulle vaadatakse vihmasel päeval küsiva ja kahtlustava näoga otsa, et "mida see tüüp särab siin keset tuulist ja sombust ilma..." proovi ka, see on täiega väärt seda pingutust ja riski!Comments


bottom of page